• bedrijfsfotografie-zakelijk-portret

Zakelijke portretfoto

Potentiële klanten vormen zich al binnen één seconde een mening over jou. Alle reden dus om te zorgen voor een krachtige profielfoto.

Een foto geeft de doorslag

Van alle pagina’s op een website wordt de pagina ‘over ons’ vaak het meest bezocht. Hetzelfde geldt voor je profiel op social media. Een mooie kans om jezelf aan potentiële klanten te presenteren. Een goede profielfoto geeft niet alleen weer hoe je eruit ziet, maar ook wat je uitstraalt. Hier baseren mensen – onbewust – hun keuze op: “Zou ik deze persoon bellen, als ik op zoek ben naar een…..?"

 

De juiste uitstraling

Een krachtige profielfoto is een foto waar je niet alleen mooi op staat, maar die ook iets van je persoonlijkheid laat zien. De juiste uitstraling is een kwestie van rust en aandacht tijdens de fotoshoot. Als Moment Design fotograaf weet ik als geen ander hoe ik je kan helpen dit gevoel in jezelf te vinden, zodat ik het zichtbaar kan maken. En geloof me: ook jij kan het.
 

Locatie

Met een zakelijke portretfoto kun je alle kanten op. Voor een neutrale achtergrond maken we foto’s op mijn kantoor. Wil je iets meer van jezelf of je bedrijf laten zien, dan kiezen we je kantoor of werkplek als foto-locatie. En zoek je iets totaal anders, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte buitenlocatie die past bij wat jij wil uitstralen.

 

Teamfoto

Sprekende teamfoto’s en portretfoto’s doen veel voor de uitstraling van het bedrijf. Ik kom graag langs voor een professionele fotoshoot van alle medewerkers. Gezamenlijk maken we natuurlijke, krachtige foto’s van iedereen samen en/of afzonderlijk. Qua locatie is alles mogelijk. Ik adviseer je graag!

 

Wat kost een zakelijke portretfoto?

De kosten van een fotoshoot voor een zakelijke portretfoto bedragen € 149 exclusief BTW. Wil je portretfoto’s van meerdere medewerkers, reken dan op € 75 per persoon exclusief BTW. Wil je ook een teamfoto of zijn jullie met meer dan vier personen, dan doe ik graag een voorstel op maat.

 

Op je best met professionele visagie

Ik werk samen met een fantastische visagiste. Voor € 30 per persoon kom je zo extra goed voor de dag. Voor groepen doet de visagiste je een voorstel op maat.

Wat is inbegrepen?

/

zakelijk-portret-makelaarskantoor-valkenswaard-1zakelijk-portret-makelaarskantoor-waalre2zakelijk-portret-makelaarskantoor-eindhoven-3

vlinder een fotoshoot op een (buiten)locatie naar keuze

vlinder keuze uit een ruime selectie nabewerkte foto’s

vlinder 2 digitale bestanden in zowel hoge als lage resolutie

vlinder reistijd en reiskosten tot 25 kilometer vanaf postcode 5583 BD

 

Wil jij meer kracht en persoonlijkheid in je zakelijke portretfoto?
Maak dan nu een afspraak!

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten