• foto-Karin-Verhoog-Beloved-Fotograaf-Eindhoven

Bedrijfsfotograaf in Eindhoven e.o.

In de bruisende omgeving van Eindhoven kan ik als bedrijfsfotograaf mijn hart ophalen.
 

Zowel kleine als grote bedrijven verschijnen voor mijn lens. Het leuke is, dat ik hierbij mijn passie voor mensen kan combineren met een voorliefde voor architectuur en design. Mijn achtergrond als makelaar komt daarbij goed van pas.
 

Een sprekend zakelijk portret

Ik fotografeer mensen graag zo puur mogelijk. Niet gemaakt of geposeerd, maar écht. Dit doe ik aan de hand van de Moment Design-techniek. Hiermee laat ik het ongemakkelijke gevoel dat een fotoshoot bij veel mensen oproept, helemaal verdwijnen.
Door op een informele manier contact te maken met de mensen voor de camera, ontstaat al gauw een prettige sfeer. Mensen voelen zich op hun gemak en dat zie je aan ze. Het geeft mij de gelegenheid foto’s te maken met karakter en persoonlijkheid. Kortom: een professionele foto die uitstraalt waar jij voor staat.

 

Bedrijfsfotografie: I love it!

Fotografie is het mooiste vak dat er bestaat, met name als het om mensen gaat. Toch heb ik lange tijd een ander vak beoefend. Ik ben namelijk afgestudeerd als makelaar.
Nog steeds heb ik een grote voorliefde voor architectuur en interieurdesign. Mijn hart maakt een sprongetje bij het zien van een oud gebouw, vooral als dat is ingericht met een nieuw en eigentijds interieur. Ik heb oog voor detail, ben dol op kleur en kan me echt vergapen aan bijzondere materialen.
Waarschijnlijk is dat de reden dat bedrijfsfotografie zo goed bij mij past. Het is een combinatie van mensen in hun professionele context, interieurfoto’s en bedrijfsreportages. Mooier kan het in mijn ogen niet!

 

Laten we kennismaken!

Het enige zakelijke aan bedrijfsfotografie is de context van een bedrijf. Daarbinnen is nog heel veel ruimte voor de mensen, hun passie en bevlogenheid. Ik vind het geweldig om foto’s te maken die deze dingen zichtbaar maken. Foto’s van personen, teams en hun professionele context. Foto’s die laten zien waar jij voor staat.

Ik beloof je: het plezier is wederzijds. Je zult zien hoe leuk het is dit als team op te pakken. Misschien wel leuker dan het jaarlijkse teamuitje. Dus twijfel niet, bel me voor een vrijblijvende kennismaking. Ik hoor graag van je; laten we kennismaken!

 

Karin in een paar woorden

/

foto-karin-verhoog-3foto-karin-verhoog2foto-karin-verhoog

Enthousiast | perfectionistisch | trots | oog voor details | leergierig | ondernemend | gek op mensen | hou van kleur | dol op mooie materialen

Ik ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Moment Design Fotograaf én Moment Design Teacher ben.

Marbritta-110

momentdesignALLCAP-badgeTEACHER-W

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten