• bedrijfsreportage-circles-waalre-eindhoven

Bedrijfsreportage

Wil je jezelf als bedrijf aan de buitenwereld presenteren? Bijvoorbeeld op de website, in een magazine of brochure? Maak dan een professionele bedrijfsreportage en laat klanten zien wat jullie zo uniek maakt.

 

Foto's zeggen meer

Misschien herken je het. Als je op een feestje iets vertelt over je vakantie, pak je er al gauw je mobiel bij. Want die foto van dat verlaten strandje zegt méér dan wat je erover kunt vertellen. Zo werkt het ook met bedrijfsreportages. Door de juiste dingen op de juiste manier te fotograferen, breng je een ander in de sfeer van je bedrijf. Daar kan geen promotieverhaal tegenop.

 

Complete bedrijfsreportage

Bij een bedrijfsreportage breng ik alle aspecten van jullie bedrijf in beeld: de mensen, de dynamiek tussen hen en de plek waar ze werken. Door jezelf zo een klein beetje bloot te geven, zullen klanten het gevoel hebben dat ze je kennen. En bekend, maakt bemind.

 

Teamfoto's

Een belangrijk onderdeel van een bedrijf zijn de mensen die het werk doen. Klanten vinden het fijn om te weten wie ze voor zich hebben. Ook de sfeer in het team kan meerwaarde hebben voor klanten. Als Moment Design fotograaf haal ik deze sfeer in het team naar boven. Het resultaat: sprekende foto's waar iedereen ontspannen op staat.

 

Zakelijk portret

Een goede profielfoto is onmisbaar. Je gebruikt ‘m op je website, Linkedin en vaak nog op vele andere plaatsen. Met een professioneel zakelijk portret zorg je ervoor dat je precies dat uitstraalt wat in jouw functie van belang is. Als fotograaf help ik je hier graag bij.

 

Architectuurfotografie

Is jouw bedrijf gevestigd in een bijzonder pand of op een bijzondere plek? Dan is dat vast geen toeval. Keuzes op dit gebied zeggen vaak iets over het karakter van een onderneming. Door dit op een passende manier in beeld te brengen, geef je jouw bedrijf nét dat beetje extra waarmee je je bij jouw doelgroepen kunt onderscheiden.

 

Interieurfotografie

Een interieur is net zo persoonlijk als kleding. Het weerspiegelt je karakter en de dingen die jij belangrijk vindt. Dit geldt zeker voor een zakelijk interieur. Vertelt het interieur van jouw bedrijf een bijzonder verhaal? Ik leg het graag voor je vast, zodat klanten zich op voorhand thuis voelen.


Wat kost het?

Wil jij een complete reportage van je bedrijf? Dan doe ik je graag een voorstel op maat.

Wat is inbegrepen?

/

pavle-circles-waalre-bedrijfsreportagebedrijfsreportage-circles-waalre-eindhoven2bedrijfsreportage-circles-waalre-toestellen2

De prijs op maat is een pakket met daarin alle digitale bestanden van de door mij gemaakte foto's in zowel hoge als lage resolutie.

 

Zoek je een fotograaf die jouw bedrijf compleet in beeld kan brengen? Bel dan voor een afspraak!

 

Referenties:

Pavle Petrovic | Circles Waalre

 

 

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten