• bedrijfsfotografie-teamfoto3

Professionele teamfoto’s

Werk je samen in teamverband? Dan is een sprekende teamfoto onmisbaar voor je bedrijf. Een professionele teamfoto laat klanten zien wie zich voor én achter de schermen voor hen inzetten. Dat wekt vertrouwen.
 

Ontspannen op de foto

Een goede teamfoto is meer dan een groepsfoto waar iedereen herkenbaar op staat. Als fotograaf vind ik het belangrijk dat een foto iets met mensen dóet. Dat begint al bij de fotoshoot. In elk bedrijf zijn collega’s die liever op de achtergrond blijven. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat iedereen ontspannen op de foto staat.

 

De sfeer in jullie bedrijf

Elk bedrijf is anders. Een advocatenkantoor wil iets anders uitstralen dan een tandartspraktijk. Wat niet wil zeggen dat het ene altijd zakelijk en het andere altijd losjes moet zijn. Jij bepaalt wat voor jullie bedrijf van belang is. Met dit gegeven ga ik aan de slag om iedereen mooi en karaktervol op de foto te zetten.

 

Locaties voor teamfoto's

Een zakelijke teamfoto kan op elke gewenste locatie worden gemaakt. Het liefst neem ik jullie mee (of jullie mij) naar een mooie buitenlocatie. Bij voorbeeld een plek die iets zegt over jullie bedrijf. Al draait het om het team, de locatie voegt echt iets toe aan een foto. Het maakt de fotoshoot bovendien heel ontspannen. Ik denk graag met jullie mee om de perfecte foto-locatie te vinden.

 

Wat kost een teamfoto?

Een fotoshoot van het team kost € 149,- exclusief BTW. Wil je ook foto’s van alle medewerkers apart? Dan doe ik jullie graag een voorstel op maat.

 

Professionele visagie

Niet iedereen gaat graag op de foto. Door uiterlijke onzekerheden vinden sommige mensen het heel spannend. Hoewel ik bijna zeker weet dat dit tijdens de fotoshoot geen rol speelt, werk ik toch vaak samen met een fantastische visagiste. Haar hulp geeft soms nét dat beetje zekerheid wat sommige mensen nodig hebben. Voor groepen doet de visagiste je een voorstel op maat.

Wat is inbegrepen?

/

bedrijfsfotografie-teamfoto-dorpswoning-leende1bedrijfsfotografie-teamfoto-dorpswoning-leende4bedrijfsfotografie-teamfoto-dorpswoning-leende2

vlinder een fotoshoot op een (buiten)locatie naar keuze

vlinder keuze uit een geselecteerd aantal nabewerkte foto’s

vlinder 2 digitale bestanden in zowel hoge als lage resolutie

vlinder reistijd en reiskosten tot 25 kilometer vanaf postcode 5583 BD

 

Wil jij een teamfoto die uitstraalt waar jullie voor staan? Maak dan nu een afspraak!

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten