• branding-fotografie-eindhoven-karin-verhoog-fotografie

Maak contact met je klanten door jezelf te laten zien

 

Als ondernemer ben je het hart van je bedrijf. Klanten komen niet alleen voor wat je maakt of doet, maar ook voor jou. Ze willen je zien! Dat betekent dat je, naast je werk, ook nog bezig moet zijn met je social media kanalen. Lekker dan, je bent al zo druk!

Scrollend langs tijdlijnen van leuke ondernemers uit mijn netwerk zie ik hoe mensen hiermee worstelen. Goed zijn in je vak, alle aandacht voor je klanten en dan óók nog mooie en relevante content plaatsen op Instagram, Linkedin en Facebook. Steeds iets verzinnen is al een klus, laat staan er een goede foto bij maken.
 

De selfies ontgroeid

De eerste jaren red je het misschien nog met een selfie op je mobiel. Filtertje erover en klaar. Maar naarmate je bedrijf groeit, komt de lat steeds hoger te liggen. Je bent een professional en dat wil je ook uitstralen. Je wilt laten zien waar je voor staat. En boven alles wil je mooi, herkenbaar én natuurlijk in beeld komen.

Precies dat is waar ik goed in ben!

Zelf heb ik ook met dit vraagstuk geworsteld. Nog steeds soms. Niets is moeilijker dan jezelf als persoon en ondernemer ‘in de markt zetten’ en daar ook nog blij mee te zijn. Het helpt als iemand anders met je meekijkt en je aanmoedigt om over die drempel te stappen.

Goed nieuws: het wordt makkelijker.

 

Jezelf als merk

Ik herinner me nog goed dat ik mijn eerste ‘persoonlijke’ post plaatste, met mijn eigen hoofd vol in beeld. Drie keer heb ik ‘m verwijderd, want wie zat er nu op mij te wachten? Uiteindelijk waagde ik het erop, en verbaasde me vervolgens over de vele lieve, warme en positieve reacties op mijn post.

Sindsdien doe ik het regelmatig. Nog steeds met wat aarzeling maar inmiddels wel vol overtuiging. Dit is wie ik ben.

Wat blijkt? Klanten zitten daar dus wél op te wachten. Ze willen je kunnen herkennen, zich verbinden. Als jij je verstopt achter neutrale plaatjes en geregisseerde selfies, voelen ze het niet. Dan gaan ze net zo makkelijk naar een ander, die wel zichtbaar is. Gemiste kans, zo zonde!

Natuurlijk kun je niet iedereen tevreden stellen. En waarom zou je? Je wilt niet iedereen als klant, maar alleen diegenen met wie het klikt. Die iets positiefs meebrengen. De rest scrollt maar lekker verder. Het gaat erom dat jij, met jezelf als merk, jouw ideale klanten aanspreekt. Daarvoor heb je goede foto’s nodig, en ik help je daar graag bij.

 

Wat kun je verwachten?

• Een (online) kennismakingsgesprek om te ontdekken wat je nodig hebt;
• Mijn magazine met tips voor een brandingshoot en kledingtips;
• Een fotosessie van 2 à 3 uur op een locatie of meerder locaties die we samen bepalen;
• Na afloop: een online gallery waar je zelf 30 foto’s kunt selecteren;
• De door jou gekozen foto’s worden nabewerkt en binnen 2 weken geleverd in de beste kwaliteit voor online gebruik.

Kosten: € 449,- ex BTW.

 

Niemand zoals jij

Wie mij al langer kent, weet dat mijn fotoshoots aanvoelen als een onderonsje met een vriendin. Ik stel je helemaal op je gemak en zorg dat je natuurlijk en ontspannen in beeld komt.

Niet stijfjes poseren, geen ongemakkelijke poses. We maken plezier en gaan samen op zoek naar een setting en sfeer die jou past. Alle facetten van jouw bedrijf én persoonlijkheid halen we naar voren, zodat je straks een set prachtige foto’s hebt om vol trots te posten. Wedden dat het je bedrijf een mooie impuls geeft?

 

Nooit meer fotostress met een jaarpakket

Wil je niet steeds dezelfde foto’s gebruiken? Overweeg dan een jaarpakket. Vier keer per jaar (oftewel elk seizoen) speken we af voor een gezellige fotoshoot op een locatie naar keuze. Zo heb je na een jaar mooie en professionele 120 foto’s om te gebruiken op elk (online) platform dat jij gebruikt.

De kosten voor een jaarpakket zijn € 1500,- ex BTW per jaar (vooraf te betalen) of € 125,- ex BTW per maand.

Ik denk graag met je mee

/

branding-fotografie-eindhoven-schrijfster-met-readerbranding-fotografie-eindhoven-schrijfster-aan-het-schrijvenbranding-fotografie-eindhoven-schrijfster-muziek-aan-het-luisteren

Ben jij er aan toe om jezelf nu eens echt te laten zien? Ik denk heel graag met je mee hoe je dit vorm kunt geven. Laat hieronder je gegevens achter en ik bel je (geheel vrijblijvend) om eens te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Wil jij graag zien hoe zo'n toffe brandingshoot eruit ziet? Kijk dan eens hier voor meer inspiratie!

Uitgebreide brandingsessie van een schrijfster
Bijzondere brandingsessie van een voedingscoach

 

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten