• header-interieurfotografie-coffeelab-eindhoven-overzicht-2

Professionele Interieurfotografie

Een interieur is zo veel meer dan een verzameling kleuren, meubels en objecten. Toeval bestaat niet in jouw vak; elke keuze is doordacht.

Of je nu professioneel met interieurs bezig bent of als hobbyist, aan jouw kritische blik ontgaat niets. Elk element, elk meubelstuk en elke accessoire in de ruimte is van betekenis. Door het samenspel van alle onderdelen ontstaat de sfeer die jij voor ogen had bij het ontwerpen van dit interieur. Dit idee zie je terug in mijn interieurfoto’s.

 

Interieurfoto’s voor je portfolio

Als professioneel fotograaf ben ik me zeer bewust van jouw creatie. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk details zijn. Door de juiste belichting, standpunt en perspectief breng ik een interieur zo in beeld dat jouw boodschap tot leven komt. Daarbij let ik goed op zaken als lichtinval, lijnen en vormen. Ik vang de sfeer met mijn lens. Het resultaat: sprekende beelden van jouw creatieve werk.

Mijn foto’s zullen voor herkenning zorgen: jouw idee optimaal door mij in beeld gebracht.

 

Een goed beeld van jouw huis of interieur

Staat je huis te koop? Of wil je je appartement verhuren? Dan zijn goede interieurfoto’s ontzettend belangrijk. Want jij alleen weet hoe fijn de ruimte aanvoelt, hoe mooi het licht er binnen valt. Dat wil je graag op anderen overbrengen.
Met de juiste foto’s van jouw huis en interieur, maak je van jouw woning een echte blikvanger. En dat is fijn, want hoe sneller je een nieuwe bewoner vindt, des te eerder kun jij verder met jouw volgende stap. Ik help je graag!

 

Mijn liefde voor interieurfotografie

Mijn passie voor interieurs en architectuur heb ik overgehouden aan de periode dat ik werkzaam was in de makelaardij. Sinds een aantal jaar ben ik fotograaf van beroep, een vak waar ik alles in kwijt kan. Vol enthousiasme fotografeer ik mensen, om zo iets van hun persoonlijkheid te laten zien. Daar ligt voor mij de link met interieurfotografie. Want ook een huis of interieur heeft karakter.

 

Kritisch oog

Ik weet wat belangrijk is en hoe anderen naar een foto kijken. Door goed naar jouw verhaal te luisteren en vervolgens kritisch naar je interieur te kijken, leg ik de accenten precies daar waar jij ze wil hebben. Dat maakt het verschil tussen foto’s van een interieur en échte aansprekende interieurfoto’s.


Wat kost het?

Het is lastig in te schatten hoeveel tijd het kost om een interieur te fotograferen. Dit heeft alles te maken met het feit of de ruimte opgeruimd is, of dat ikzelf nog aan de slag moet om het netjes te maken. Maar ook of alle ruimtes toegankelijk zijn, of dat er wellicht nog in gewerkt wordt als ik langs kom. Het uurtarief voor een interieurshoot bedraagt € 85,- exclusief reiskosten, parkeerkosten en BTW.

Wat is inbegrepen?

/

coffeelab-entree-eindhoven-interieurfotografiecoffeelab-eindhoven-buitenzijde-interieurfotografiecoffeelab-lekker-zitje-eindhoven-interieurfotografie

Voor dit bedrag krijg je alle digitale bestanden van de door mij gemaakte foto's in zowel hoge als lage resolutie.

 

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Referenties:

Lianne Bongers | Studio Lime

Hans van der Schoot | Visievormgever

 

 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten