Interieurwinkels - Hilversum, Bussum, Laren

Door Visievormgevers werd ik benaderd voor het maken van aantal interieurfoto's van verschillende projecten die zij hebben gedaan.

Als creative consultants zorgen zij met onbegrensde creativiteit en analytisch vermogen voor nieuwe inzichten en visies. Ze leveren ideeën, 3D concepten en visualisaties.

Vivante Bekenkamp is een woonwinkel met 3 vestigingen in Hilversum, Bussum en Laren. De eigenaar had een duidelijke toekomstvisie en wilde zijn interieurconcept omzetten van product georiënteerd naar een sfeervolle belevingswinkel. Daar was een flinke metamorfose voor nodig. Hans realiseerde een compleet gewijzigde indeling en een volledig vernieuwde manier van presenteren en styleren.

Aan mij de taak om zijn werk mooi in beeld te brengen. Wat ik vooral heel bijzonder vond was het idee per onderdeel een soort eigen winkel in de winkel te creëren. Zo krijgt de afdeling met gordijnstoffen een hele andere uitstraling dan de afdeling houten vloeren. Een prachtig concept waar beleving absoluut centraal staat.

 

rabobank-1

vivante-bekenkamp-hilversum1

vivante-bekenkamp-hilversum2

vivante-bekenkamp-hilversum3

vivante-bekenkamp-hilversum4

vivante-bekenkamp-hilversum5

slingertouw2-vierkant

vivante-bekenkamp-bussum6

vivante-bekenkamp-hilversum1

vivante-bekenkamp-bussum2

vivante-bekenkamp-bussum3

vivante-bekenkamp-bussum4

vivante-bekenkamp-laren1

vivante-bekenkamp-laren2

vivante-bekenkamp-laren3

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

On Social

Contact

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten